Gårdagens matintag | kittynatalie

kittynatalie

Annons

Gårdagens matintag

Matintag:
Frukost: yoghurt, hallon, blåbär & musli + en glutenfri macka med ost
Lunch: Rester från gårdagens midsommarmat
Mellanmål: en blåbärs risifrutti
Middag: Kyckling, vildris, currysås & salladsmix
Mellanmål: yoghurt, hallon & musli

Jag har inte tränat alls under midsommar helgen vilket verkligen inte känns bra. Men idag ska jag träna. om jag itne tränar på några dagar så är det svårt att komma in i det igen tycker jag. Jag kan känna att jag verkligen vill träna men det tar ändå emot att göra det. Konstigt… jag menar jag VILL ju träna och mår bra av det. Jaja, kommer jag bara iväg och tränar kommer motivationen tillbaka. 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats